Zamieszczone przez szkoda
Jak zrobić adaptacje przepustnicy?
Zwiń
X
-
Jak zrobić adaptacje przepustnicy?
Witam, wystąpił u mnie błąd 537 dolna granica regulacji lambdy to plus wahające się obroty sprawiają iż skłaniam się w kierunku czyszczenia i adaptacji przepustnicy - tylko teraz pytanie jak - o ile kwestia czyszczenia jest w miarę ok to mam problem z adaptacją - mam polskiego VAG'a w wersji 4.9 - czy ktoś mógłby mnie przeprowadzić przez proces adaptacji z użyciem tego softu?
Będę bardzo wdzięczny za pomoc bo kroi mi się dłuższa trasa a nie lubię niespodzianek...
-
-
->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
pozwolę sobie odświeżyć temat - VAG-COM nie mogę mam nieaktywne opcje poza odczytem błędów i tak przez dłuższy czas...
czy ktoś robił może adaptacje polskim vag'iem (najlepiej wersją 2,5) - i może mnie pokrótce oświecić jak tam to zrobić bo męczyłem się z tym z 40 min i nic nie wymyśliłem...
Komentarz
-
-
Jeżeli masz interfejs, który obsługuje polskiego vaga, to z pewnością pójdzie Ci z VAG-COM, prawdopodobnie program VAG-COM masz nie zarejestrowany i dlatego opcje masz nie podświetlone. Napisz jaki masz kabelek /prawdopodobnie jest to KKL/ i jaki konkretnie soft używasz.// Podstawowa Diagnostyka VAG // Odczyt PIN Immo // OP-COM //
------------------------------------------------------
Komentarz
-
-
interfejs: http://viaken.pl/pl/diagnoza-vag/vag...tyku-obd2.html
w wersji vag-com pisze że niby zarejestrowany zarówno 301 i 409 (łącze się z autem ale mam podgląd jedynie do błedów - reszta nieaktywna) kabel nie zawsze się łączy czasem trzeba chwile pokombinować - Polskim Vag'iem łaczę się dużo łatwiej a wersją 2.5 praktycznie 9 na 10 jest ok...
Komentarz
-
Komentarz